Charter App at the dock

 

24/7 Sea Taxi Sporazum

Besplatne preporuke Charter gostiju

Tko smo

Potencialni klijenti

 

 

Applikacija

Promocija

Kako

 

Zašto

ManagerApp d.o.o. je Slovensko poduzeče, udruženo sa booking manager sustavom NauSYS. Zajedno lansiramo basplatnu Charter aplikaciju, svim Charter kompanijama i njihovim gostima. Do danas imamo preko 1500 brodova (cca 300,000 gostju), za 2021 sezonu i dodajemo ih dnevno, od Istre do Dubrovnika.

 • Apilaciju prime Charter Gosti za vrijeme bookinga ili na mjestu check-in:
  • Charter Bazama služi kao Check-in i organizacijska platforma
  • A za Charter Goste je to glavni Charter portal:
   • Booking data
   • Inventar plovila
   • Primanje poruka/notifikcija
   • Kako napraviti ‘to ili ono’ na brodu
   • Popis štete, cost management, weather map
   • I još mnogo koristnih i potrebnih modula
   • Jedan od njih je 24/7 Sea Taxi

24/7 Sea Taxi nudi Charter Gostu mogučnost zatražiti pomoč ili usluge preko aplikacije

 • Naš 24/7 Pozivni Centar prima te pozive, u različitim jezicima – uz poziv primamo i GPS lokaciju poziva/gosta
 • Taj poziv, i GPS lokaciju, možemo preusmeriti vama ako želite (ako je poziv napravljen u blizini vas odnosno u vašoj GPS regiji).
 • Poziv prema vama naprave naši Hrvatski suradnici (sa jasnim opisom potrebe gosta i GPS lokacijom koju vama šaljemo preko SMS poruke), sve od tu dalje je na vama:
  • vi pozovete gosta sami; napravite prijevoz i zaračunate gostu na licu mjesta (cjene su vaše ‘klasične’ i objavljene u Sporazumu)
  • mi NE uzimamo proviziju (nitko NE plača provizije – ni vi ni gost)
 • SVE PREPORUKE (POZIVI I GPS LOKACIJE) SU VAMA PONUDENE BESPLATNO – ZA UZVRAT DA IH OBAVITE KADA PRIMITE POZIV.

Svima je u interesu, da gosti imaju što više dobrih i korisnih usluga (Charter kompanijama, Gostima, Vama i Nama).

24/7 Sea Taxi

Portal suradnje

 

1. Korak

Pročitajte sporazum 

2. Korak

Ispunite formular

(upišite se u našu bazu podataka)

Znaći, mi vama dajemo preporuke / pozive Charter gostiju kojima je potreban prijevoz, pomoč, izlet ili dodatna usluga koju nudite.

Za uzvrat tražimo vjestnu suradnju; da ste dostupačni, spremni preuzeti poziv, i napraviti transport kada je potrebno:

 • 24 sata dnevno
 • od 1/6 do 31/10

Ako želite, možete ponuditi i ostale usluge u vašoj regiji, kao dostavu piča/hrane, itd. Sve usluge se zavedu u Formular Interesa.

Naš Sporazum / dogovor je na osnovi uzajemne suradnje. Veže vas samo vaš interes i dobro opravljena usluga.

Ako imate interes za zuradnju:

 • pročitajte Sporazum (PDF oblik ili html text ispod)
 • ispunite Formilar izpod Sporazuma

Za sva pitanja vama stojimo na razpolaganju.

Tom: 095 59 6789 2 (Šibenik)

   

   Sporazum o pružanju usluge prijevoza

    

  Ovaj se Sporazum sklapa između:

  ManagerApp, d.o.o. Dunajska 119, Ljubljana, Slovenija, kao vlasnik aplikacije Charter Manager App (pružatelj rezervacije), u daljnjem tekstu MA

   

  i ______(ISPUNJAVA SE U FORMULARU)_____, adresa:________ (ISPUNJAVA SE U FORMULARU)_________, Telefon; _______(ISPUNJAVA SE U FORMULARU)___________, u daljnjem tekstu Agent (pružatelj morskog transporta).

   

  Ovaj se Sporazum temelji na sljedećem:

  MA djeluje kao ne-ekskluzivni pružatelj rezervacije za Agenta. MA organizira prijevoz brodskog taksija u ime Klijenta i Agenta. MA povezuje Klijenta s Agentom. Agent obavlja prijevoz za Klijenta kojemu neposredno naplaćuje svoje usluge. MA ne uzima proviziju od Agenta ili Klijenta za Rezervaciju ili Prijevoz. Ovo je prijateljski sporazum zasnovan na uzajamnoj pomoći i općem dobru.

   

  Definicije Sporazuma

   

  Sporazum” označava ovaj Sporazum, prema kojemu MA organizira prijevoz za Klijente koje Agent prevozi odmah nakon primitka rezervacije.

   

  MA” djeluje kao ne-ekskluzivni pružatelj rezervacija u ime Agenta. MA pozove Agenta i pruža mu sljedeće informacije:

  o GPS lokaciju Klijenta (preko SMS poruke)

  o Broj putnika za prijevoz

  o Razlog prijevoza (primjer; posjet liječniku, bolnici, zubaru, odlazak u trgovinu…)

   

  Agent” je osoba koja obavlja prijevoz plovilom. Agent se slaže da će prihvaćati i izvršavati prijevoz za Klijente / Putnike za koje MA vrši rezervaciju. Svojim lokalnim znanjem, Agent je voljan pomoći Klijentu u pronalaženju najboljeg rješenja i destinacije za njegovu situaciju. Primjerice, gdje se nalaze lokalni liječnik/zubar, trgovina,…

   

  Klijent ili Putnik” je bilo koja osoba koja koristi usluge MA ili koja ulazi u plovilo Agenta preko MA organizacije.

   

  Rezervacija” označava usmeni telefonski poziv i usmeno prihvaćanje prijevoza. Nakon potvrde rezervacije Agent je dužan odmah (unutar razumnog vremenskog roka), krenuti plovilom u obavljanje usluge prijevoza.

   

  Prijevoz” znači hitni prijevoz plovilom od:

  • glavne luke Agenta
  • na GPS lokaciju Klijenta
  • putovanje do krajnjeg odredišta kojega je Klijent zatražio (ili kojeg je Agent preporučio)

   

  Cijena” označava cijenu za prijevoz kojeg Agent izvrši za Klijenta. Struktura cijene opisana je u članku ”Pojedinosti Sporazuma“ u stavku ”Cijena prijevoza” koji se nalazi u nastavku.

   

  Plaćanje” je kada Agent naplaćuje Klijentu uslugu Prijevoza izravno u Hrvatskim Kunama ili u Eurima. MA djeluje kao jamac u slučaju neplaćanja Klijenta. Agent NE plaća proviziju MA.

   

  Plovilo” označava bilo koje plovilo Agenta koje je osigurano te koje se koristi za prijevoz Putnika.

   

  Osiguranje” Putnici i prijevoz pokriveni su standardnom policom osiguranja Agenta (koju Agent godišnje prilaže ovom Sporazumu). MA NE preuzima odgovornost za Klijente, Agente i njihove vrijednosti.

   

  Zapovjednik plovila/Kapetan” je imenovana osoba Agenta koja upravlja Agentovim plovilom i odgovara za sigurnost i prijevoz Putnika.

   

  Razdoblje prijevoza” označava razdoblje od primitka poziva do pristizanja u konačno odredište Klijenta.

   

  Radno vrijeme” je od 00 do 24 sata svakog dana u tjednu. Agent je sporazuman da će prihvaćati pozive MA, primati rezervacije i pružati prijevoz svaki dan tijekom cijelog razdoblja trajanja ovog Sporazuma.

   

  Razdoblje trajanja Sporazuma” je sezonsko, koje normalno traje:

   

  • Svake godine od 1. travnja do 1. studenog.

   

  Otkaz Sporazuma” označava otkazivanje usluga i ovog Sporazuma. Svaka strana ima pravo otkazati ovaj Sporazum u bilo kojem trenutku na temelju obavijesti o otkazu koja se šalje 7 dana prije otkaza. Obavijest o otkazu se drugoj strani mora poslati elektroničkom poštom ili SMS-om, nakon čega slijedi telefonski poziv kako bi se osiguralo da je otkaz uspješno dostavljen.

   

  Pojedinosti Sporazuma

  Cijena Prijevoza:

  • Cijena hitnog prijevoza/transporta je unaprijed definirana po Nautičkoj Milji: 100-110 Kuna (13-15 €) po NM.
  • Nočni prijevoz je od 01h do 07h (nočna tarifa je za 40% veča od dnevne).
  • Cijena nautičke milje temelji se na cijeni goriva: Maj 2021 (ako cjene goriva porastu, sorazmerno može i cjena hitnog transporta porasti).
  • Sve vaše fiksne rute ili posebne cijene ostaju iste – obračunaju se prema vašim cjeniku.
  • Cijena po satu čekanja: cca 400 Kuna (50 €) ili po dogovoru.
  • Cijena čišćenja broda u ekstremnim slučajevima: 100 Kuna ili po dogovoru.

  Ako Klijent ne plati Agentu cijenu prijevoza, Agent odmah poziva MA i prijavljuje incident. MA odmah provodi istraživanje i podmiruje Agentu troškove prijevoza.

   

  Otkazivanje prijevoza

  Agent NE može otkazati preuzimanje i prijevoz nakon što je rezervacija prihvaćena. Agent može odbiti prijevoz samo zbog nesigurnih uvjeta prijevoza – u tom slučaju Agent odmah poziva MA s objašnjenjem i mogućim rješenjem. Sva ostala otkazivanja negativno će utjecati na ocjenu Agenta, što može dovesti do otkazivanja ovog Sporazuma.

   

  Izvršenje usluga

  Agent nastoji obavljati svoje usluge i prijevoz prema najvišim standardima. Agent Klijentu nudi pomoć kroz svoje lokalno znanje i iskustvo, na način da ga savjetuje o najboljem, najbližem i najsigurnijem rješenju/destinaciji. 

   

  Osim ako ne dogovori drugačije s Klijentom, Agent je sporazuman koristiti najkraći, najbrži i najsigurniji put do odredišta. U slučaju loših vremenskih uvjeta ili bilo kojih drugih okolnosti na moru, poput regata, događaja i sl. je na Agentu da odabere najbolju i najprikladniju rutu, bez obzira na to radi li se zapravo o najkraćoj ruti.

   

  Kapetan koristi svoju prosudbu za vožnju razumnom brzinom u odnosu na uvjete na moru. Kapetan ne smije prekoračiti brzine ni u hitnim situacijama, ako smatra da bi time ugrozio sigurnost plovidbe. Na želju Putnika dužan je smanjiti brzinu.

   

  Plovila

  Agent bira najprikladniju vrstu plovila na temelju broja putnika prijavljenih u trenutku Rezervacije. Ako se za prijevoz koristi veće plovilo od potrebnog (zbog nedostatka manjeg plovila), Agent neće naplatiti dodatne troškove Klijentu vezane za veću veličinu plovila.

   

  Prtljaga

  Sva imovina i prtljaga Klijenta također su odgovornost Agenta tijekom prijevoza. Agent ne prihvaća odgovornost za prtljagu koju je Klijent sam izgubio ili oštetio, ili ostavio u čamcu. Agent ima pravo odbiti prijevoz prtljage, ako procijeni da na bilo kakav način ugrožava prijevoz.

   

  Ponašanje Putnika, jamstvo i odgovornost

  Agent jamči da će se prijevoz obaviti uz maksimalnu pažnju i sigurnost. Agent snosi odgovornost za ponašanje svih putnika i dužan ih je informirati o sigurnosti putnika tijekom plovidbe. Agent i Kapetan dužni su osigurati da ponašanje Klijenta ne ugrožava sigurnost Kapetana, Klijenta ili bilo koje druge osobe na plovilu ili izvan njega.

   

  Putnici trebaju nositi prsluke za spašavanje cijelo vrijeme trajanja prijevoza. Putnici se ne smiju naginjati s broda niti stajati ili ustajati nepotrebno. U slučaju da bilo koji putnik, prema mišljenju Kapetana, vrši bilo kakvo neprihvatljivo ponašanje, Kapetan može odbiti ukrcavanje tog putnika na plovilo kako bi zaštitio svoju sigurnost i sigurnost drugih putnika.

  U slučaju da Kapetan odbija primiti Klijente na brod zbog neprihvatljivog ponašanja Klijenata, isti će neovisno o tome Klijentu naplatiti punu cijenu rezervacije, koju snosi do tog trenutka.

   

  U slučaju ozbiljnije ozljede Klijenta ili ako bilo koji putnik prouzrokuje neko prosipanje, izlijevanje ili na bilo koji drugi način uzrokuje nečistoću broda, Agent može naplatiti dodatnu naknadu za čišćenje. Agent koristi vlastito osiguranje koje pokriva putnike i njegov brod.

   

  Razno

  Agent može sam dodijeliti ili prenijeti rezervaciju na drugog Agenta ili čak na treću osobu ili tvrtku, bilo u cijelosti ili djelomično, ali SVA prava vezana za ovaj Sporazum ostaju obveza primarnog Agenta koji je preuzeo rezervaciju. Agent ne može dodijeliti ili prenijeti bilo koje Agentovo pravo ili obvezu, vezano na ovaj Sporazum, bez pismenog pristanka MA.

  Agent djeluje u skladu sa strogom politikom nediskriminacije prema rasi, vjeri, seksualnoj orijentaciji, zdravlju i invaliditetu i svim ostalim područjima diskriminacije.

   

   

  Datum sporazuma: ___(ISPUNJAVA SE U FORMULARU)___  POVEZNICA DO FORMULARA

   

  MA kao pružatelj usluga Rezervacije:

  U ime ManagerApp d.o.o. Tom Logar, CEO

  Agent kao izvršitelj Rezervacije:

  (ISPUNJAVA SE U FORMULARU)

   

  Ovaj Sporazum se potpisuje u formularu i nije ga potrebno fizički potpisati.