ManagerApp

Obrazloženje privatnosti i zaštite podataka

Objašnjenje privatnosti – kratka i jasna verzija najvažnijih činjenica o tome kako ManagerApp štiti sigurnost i osobne podatke vaše baze i vaših klijenata

O nama?

Tvrtka ManagerApp, ustanovitelj, programer i nositelj Charter Manager App sustava (Charter Manager App i The Charter App), dio je Interblock gaming grupe, najboljeg svjetskog proizvođača elektroničkih stolnih igara, s više od 29 godina inovacije, koji nudi tehničku podršku u 212 jurisdikcija i nositelj je više od 100 licenci diljem svijeta. Zbog toga je naša primarna obaveza sigurnost i održavanje sistematizacije.

Sljedeće objašnjenje o privatnosti prezentirat će kako naša organizacija koristi osobne podatke kada gost koristi ili namjerava koristiti aplikaciju The Charter App (app od gosta).

 

Kako gosti primaju charter aplikaciju? (ako već imaju aktivnu rezervaciju)

Ako charter tvrtka, koja pruža plovilo/uslugu, ima integraciju s aplikacijom Charter Manager, tada se dogodi sljedeći proces za postizanje uspješne integracije:

 • Gost preko NauSYS Boarding Pass-a prima informacije o aplikaciji i kako je instalirati na svoj telefon (tekst i video instrukcije).

 • Charter tvrtka može dodatno e-poštom obavijestiti klijenta ili njegovog poštovanog agenta da je charter aplikacija dostupna za preuzimanje (besplatno).

Nakon uspješne prijave, charter aplikacija je PRAZNA tj. nema podataka o rezervaciji. U ovom trenutku aplikacija NIJE još integrirana sa bazom.

Integriranje i aktiviranje podataka o rezervaciji u aplikaciju – gost ima 3 različite mogućnosti:

1. Gost upiše u aplikaciju rezervacijski broj (booking ID), primljen prilikom rezervacije u Boarding Pass-u (te ispuni dva sigurnosna pitanja vezana za rezervaciju/booking)

Nakon uspješne integracije gost prima:

 • Podatke o rezervaciji i plovilu

 • Inventar plovila (Check-in listu)

 • Video brifing (za rezervirani tip plovila)

 • Module s uputama (How-To, Checklist, rute, mape…)

 • Ostali obrazovni i korisni materijal

2. Gost fotografira rezervacijski QR kod (koji mu šalje baza e-poštom – generiran u CMA Portalu)

3. Gost primi Smart Link (koji mu šalje baza e-poštom – generiran u CMA Portalu). To je najednostavniji oblik jer gost samo pritisne na link.

Kad se završe postupci 1, 2 ili 3 aplikacija od gosta se integrira sa aplikacijom baze.

JAKO BITNO: naš sustav komunicira s aplikacijskim kodovima, a NE s nositeljima aplikacija (NE komuniciramo s e-poštom, a također ne znamo tko stoji iza aplikacije, niti podatke agencije). Mi komuniciramo SAMO sa aplikacijom, a ne sa gostom.

Obavijesti služe za usmjeravanje gosta:

 • u slučaju vremenskih promjena, neprilika, legalnih zahtjeva pandemije, itd.

 • kako sigurno doći do baze

 • kako brže, bolje i zdravije preko baze

 • kako brže, bolje i zdravije preko check in-a,

 • kako brže, bolje i zdravije kroz vrijeme najama

 • kako brže, bolje i zdravije kroz check out

Od check out-a i dalje se obavijesti za gosta zatvaraju. Za vrijeme aktivnih obavijesti oglašavanje za gosta je ZABRANJENO i kažnjava se zatvaranjem mogućnosti oglašavanja, za sve goste, za godinu dana.

NAŠE ULAGANJE U CHARTER INDUSTRIJU
JE NA OSNOVI SURADNJE I POVJERENJA

CMA sustav nudimo na temelju monetizacije.

Ako ne ispunimo i ne udovoljimo SVIM zahtjevima kvalitete, sigurnosti i sigurnosnim protokolima, prema SVIM uključenim stranama, nećemo postići vlastiti niti vaš potencijal.

Cijeli sustav Charter App izgrađen je na suradnji svih prisutnih.
Svi igramo bitnu ulogu u izgradnji ove neutralne platforme, gdje smo svi jednako odgovorni za njezin potencijalni uspjeh ili neuspjeh.

Kolektivno sudjelovanje ključno je za rad CMA sustava.
Vjerujemo da je CMA platforma izvrstan dodatak da Hrvatska charter industrija postane još sigurnija i bolja Charter destinacija.

Ako imate nedoumica u vezi sa sigurnosnim pitanjima ili zaštitom podataka, ili bilo kojim drugim pitanjem, kontaktirajte me putem e – pošte: charter@chartermanagerapp.com ili telefona: +385 95 596 7892.

 

I ako smo zabavni i jednostavni za rad, dajemo svu ozbiljnost za zaštitu podataka!

Tom Logar, izvršni direktor
ManagerApp d.o.o.
Ljubljana / Šibenik

Vidimo se u vašoj bazi, Tom